Hírek

2016.03.15. 08:42

Autóbusznak ütközött az ittas motoros

Az elmúlt 24 órában is volt dolguk a Fejér megyei rendőröknek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. március 14-én délután Székesfehérváron, a Széchenyi úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy motorkerékpárral közlekedő 48 éves férfi későn észlelte az előtte megálló autóbuszt és a bal hátsó oldalának ütközött. A motorkerékpáros a balesetben súlyos sérülést szenvedett, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A járőrök 2016. március 14-én este Székesfehérváron, a Mátyás Király körúton ellenőrizték egy Renault típusú személygépkocsi vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Törvényszék a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, továbbá a vezetés megkezdése előtt alkoholt is fogyasztott. A rendőrök a gépkocsi 38 éves vezetőjét mintavételre előállították. A férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették és vele szemben ittas járművezetés vétség gyanúja miatt is büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!