Hírek

2016.12.02. 14:06

Az angyalkák kidőltek, de a kisvonat köröz

A csütörtök hajnali viharos erejű szélben a székesfehérvári Fő utcai adventi díszítés több eleme is feldőlt (például a három angyalka szobra), ezeket a szél csitulásáig nem is fogják felállítani, nehogy rongálódjanak - mondja Benkő-Igaz Krisztina, a Programszervező Kft. szakmai vezetője.

Kocsis Noémi

A sétálókat is arra kérik, ne állítgassák fel, ne helyezzék vissza a fákat, virágokat, alkalmi növénydíszeket, szobrokat és más dekorációt, hiszen a várhatóan péntek estig még tomboló szél úgyis elfekteti őket.

A fényoszlopok és egyéb világító díszek (mint például a képen látható, a Hotel Magyar Király előtti LED-igluk) a szél ellenére is stabilak, biztonságosak - közölte a programszervező cég illetékese
Fotó: Molnár Artúr

A Városház téri kisvonat üzemszerűen körözni fog, de az ajándékcsomagokat és dobozokat egyelőre leszedték róla az időjárás miatt. Szombatra szép időt várnak, a tervezett programok mindegyikét szeretnék megtartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!