Hírek

2015.01.25. 20:05

Miss Ara 2015-nek Orgován Erzsébetet választották

Székesfehérvár - Újra megválasztották szombaton a legszebb menyasszonyt a Novotel Hotelben rendezett Esküvő Kiállításon.

Buthy Lilla

Melyik nő ne álmodna arról, hogy profi sminkesek és fodrászok sürögjenek, forogjanak körülötte, és tündöklő külsőt varázsoljanak neki?

Most a lányok még az amíg a halál el nem választ előtt főpróbát tarthattak. Gyönyörű ruhába bújva, csodás sminkkel és hajkölteménnyel versenyeztek a Miss Ara 2015 címért.

A versenyre olyan arák jelentkezhettek, akik ebben az évben kötik össze életüket a párjukkal. A zsűrinek idén sem volt egyszerű a döntés, kinek a fejére kerüljön a vándorkorona. Városi Szabina a harmadik, Robits Kitti a második helyezett lett, Miss Ara 2015-nek pedig Orgován Erzsébetet választották. Orgován Böbe magabiztosságával, szépségével és kisugárzásával nem csak a vőlegényét kápráztatta el, hanem a kiállítás szakértő zsűrijét és közönségét is. Az élményen túl, mindhárman értékes nyereményekkel gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!