Hírek

2016.12.21. 21:30

Az iskolaház növendékei műsorukkal mondtak köszönetet

Székesfehérvár - Két, szívmelengető rendezvény egy napon: a Szent Imre és a Don Bosco Iskolaház karácsonyi ünnepségén és a Székesfehérvári Diáktanács jótékonysági estjén jártunk.

Sebestyén Lilla

Adni azért, hogy az ember örömet szerezzen - nincs jobb érzés ennél. De talán még megindítóbb, amikor a fiatalok is felfedezik ezt a boldogságot, és saját ötleteikkel megfűszerezve tesznek a közösségért.

A Székesfehérvári Diáktanács jótékonysági estjén tehetséges fiatalok szórakoztatták a közönséget. A produkciók igen változatosak voltak: beatbox, karate- és táncbemutatót is láthattunk Fotó: Koppán Viktor

A Szent István Művelődési Házban, a Szent Imre és a Don Bosco Iskolaház karácsonyi ünnepségén és a Hiemer-házban tartott jótékonysági esten is megtapasztalhattuk, mekkora szívük van a tinédzsereknek, gyerekeknek. Utóbbi helyszínen tehetséges fiatalok adta műsort a Tüzér utcai gyermekotthon kis neveltjeinek és a meghívott vendégeknek.

Már ez, önmagában is nagy ajándék, hiszen a nevettető beatbox előadáson, remekül előadott Ady Endre költeményen, izgalmas karate- és táncbemutatón jól szórakozott a közönség, de a karácsonyfa alá is került rengeteg ajándék a gyermekotthon szárnyai alatt nevelkedett ifjaknak. A rendezvényen a Székesfehérvári Diáktanács rajzpályázatának nyerteseit is kihirdették, ez az akció is a Jobb adni, mint kapni!" mottót tűzte ki zászlajára.

A székesfehérvári Szent Imre és a polgárdi Don Bosco Iskolaház növendékei együtt ünnepelték a karácsonyt. A gyerekek betlehemes műsorral készültek a meghívott vendégeknek Fotó: Koppán Viktor

Az iskolaházak gyermekei szintén műsorral, saját készítésű videókkal köszöntötték a megjelent szülőket, önkénteseket és támogatókat - ahogy Németh Ádám, a Szent Imre Iskolaház vezetője is fogalmazott - hála ez az egész éves munkájukért. Hasonlóképpen, itt sem távoztak a gyerekek üres kézzel.

A műsor végén boldogan bontogatták a vendégektől kapott ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!