Az orosz katonai emlékhely megrongálásának ügyében 200 ezer forint jár a nyomravezetőnek

2016. március 04., 11:03 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
komment
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 200 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a csóri orosz katonai temetkezési emlékhely megrongálása kapcsán.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettesek ellen, akik a rendelkezésre álló adatok alapján január 31. és február 1. közötti időben egy Csóron található orosz katonai temetkezési emlékhelyet rongáltak meg.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 000 (azaz kettőszázezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy az ismeretlen elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon (8000 Székesfehérvár, Dózsa György utca 3. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

2016. március 04., 11:03 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...