Hírek

2014.07.22. 15:08

Baleset a 81-es úton: a teherautó alá szorultak (frissítve)

Újabb baleset történt a 81-es úton, Mór és Kisbér között. Teljes az útzár van érvényben.

Sebestyén Lilla

 

Fotó: Koppán Viktor

20:42 Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés. Az elsődleges információk alapján hárman sérültek meg. A  sérült járműveket az útról elszállították, így a forgalom  mindkét irányban zavartalanul halad.

19:27 A katasztrófavédelem közlése szerint elsőként a móri tűzoltók értek a helyszínre, akik azonnal nekiláttak a sérültek mentésének, mivel a személyautó két utasa a karosszéria elemei közé szorult. A különböző hidraulikus mentőszerszámok segítségével elsőként az életveszélyes sérültet szabadították ki, az időközben kiérkező fehérvári és a műveleti szolgálathoz tartozó kollégákkal közösen pedig a súlyos sérült mentése is megtörtént. A teherautó sofőrje nem sérült meg. A baleset körülményeinek helyszíni vizsgálatát követően a fehérvári tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

17:06 Mór és Kisbér között egy személyautó és egy kamion karambolozott, a 81-es úton. A balesetben a személyautó és két utasa a kamion alá szorultak. A móri és székesfehérvári tűzoltók jelenleg is próbálják kiszabadítani a két, súlyosan sérült férfit egy feszítő-vágó berendezéssel. A 81-es úton teljes útzár van érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!