Hírek

2016.06.30. 10:49

Baleset az M7-es autópályán - Kamion és kisteherautó ütközött (frissítve)

Kőszárhegy térségében egy kamion és egy kistehergépkocsi ütközött egymásnak. A rendőrök a forgalmat a 7-es számú főútra terelik.

Szabó Zoltán

Egy személy könnyebben megsérült abban a közúti közlekedési balesetben ami csütörtökön kora délután az M7-es autópályán, Budapest irányába vezető oldalán a 73. kilométerszelvényben Kőszárhegy térségében történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion és egy kistehergépkocsi ütközött egymásnak.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt az autópálya forgalmát a polgárdi lehajtónál a 7-es számú főútra terelik a rendőrök.

A baleset következtében az autópálya forgalma feltorlódott. Javasoljuk, hogy a főváros irányába közlekedők a balatonvilágosi lehajtónál válasszanak alternatív útvonalat.

A rendőrség a Balatonfűzfő – Litér - Várpalota - Székesfehérvár útvonalat javasolja a 71-es, majd a 8-as számú főút használatával.

Frissítés:

A szakemberek továbbra is dolgoznak a helyszínen, azonban az autópálya forgalma a főváros irányába félpályán halad. A baleset következtében feltorlódott a forgalom. A rendőrség a polgárdi lehajtótól továbbra is a 7-es számú főút használatát javasolja.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét.

Frissítés:

A rendőrök feloldották az útlezárást. Az autópálya ismét teljes szélességében járható, azonban az érintett útszakaszon továbbra is erős forgalomra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!