Hírek

2016.05.30. 06:47

Baleset az M7-esen: átszakította a szalagkorlátot egy kamion Polgárdinál (fotókkal frissítve)

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M7-es autópálya 76-os kilométerszelvényénél, Polgárdi térségében, a Siófok felé vezető oldalon hétfő délelőtt.

police.hu

A baleset mindkét oldalt érinti, a főváros felé vezető oldalon csak a leállósávban halad a forgalom. A polgárdi önkéntes tűzoltók érkeztek a műszaki mentéshez, jelenleg darut várnak a munkálatokhoz.

Az arra közlekedők fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Fotó: Koppán Viktor

A police.hu információi szerint anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2016. május 30-án reggel az M7-es autópálya 76. kilométerszelvényében, Polgárdi térségében. Egy kamion, amely a Balaton irányába közlekedett, átszakította a szalagkorlátot és a Budapest irányába vezető oldalon állapodott meg.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom a Balaton irányába a külső és a leállósávon, míg a főváros irányába a leállósávon halad.

9.46: A helyszíni szemle még tart, azonban a Balaton irányába a forgalom zavartalanul haladhat, a főváros felé közlekedők két forgalmi sávot használhatnak.

11.42: A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét, azonban a jármű műszaki mentésének idejére szükséges az autópálya Budapest irányába vezető oldalának teljes szélességében történő lezárása. Az egyenruhások a forgalmat a polgárdi lehajtónál a 7-es főútra terelik.

12.07: A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, az autópálya mindkét irányban teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!