Hírek

2017.08.14. 07:58

Egy nap alatt két baleset, két sérült a megyében

Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2017. augusztus 13-án délután Polgárdi külterültén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Volvo típusú személygépkocsival közlekedő 52 éves sárszentmihályi lakos haladása során egy útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy Saab típusú személygépjárműnek és összeütközött vele. A baleset következtében a Volvo utasa könnyű sérülést szenvedett.

Nádasdladányból, a Fő utcáról érkezett bejelentés közúti közlekedési balesetről a rendőrségre 2017. augusztus 13-án este. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy 32 éves helyi férfi Volkswagen típusú kistehergépjárművel közlekedett Ősi irányából, amikor haladása során későn észlelt egy - az út szélén parkoltatott - Chrysler típusú személyautót és nekiütközött. Az ütközés következtében a Volkswagen vezetője, valamint a Chrysler utasa könnyű sérüléseket szenvedtek.

A balesetek bekövetkezésének a körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!