Hírek

2017.01.09. 11:12

Baleset történt a 8-as főút székesfehérvári elkerülő szakaszán (frissítve!)

A 8-as számú főút székesfehérvári elkerülő szakaszán baleset történt, ezért a Veszprém irányába közlekedők teljes útlezárásra számíthatnak.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. január 9-én délelőtt a 8-as számú főút 1. kilométerénél, a székesfehérvári elkerülő szakaszon, melynek során két kamion ütközött egymásnak.

A tehergépkocsi, műszaki hiba miatt állt az út szélén, működésképtelen állapotban. A jobb első kereke le volt szerelve, emelőkön állt a gépjármű. A nyerges vontató az Auchan-körforgalom felé haladt Veszprém irányába, amikor hátulról az álló tehergépkocsiba rohant. Ennek következtében a tehergépkocsi keresztbe fordult, és a belső szalagkorlátnak ütközött.

Fotó: Koppán Viktor

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az elkerülő Veszprém irányába vezető oldalát lezárták a rendőrök. A forgalmat a városba terelik.

Friss:

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók mindkét teherautót levontatták a külső sávba, az út szélére, megindult a forgalom a belső sávon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!