Hírek

2017.04.10. 12:30

Baleset történt a 81-es főúton - Egy ember megsérült

Félpályás forgalomkorlátozás van érvényben Mór térségében.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn 14 óra körül a 81-es számú főút 26. kilométerszelvényében, Mór térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépjármű egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit sodort el. A kerékpáros a baleset következtében megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárás van érvényben, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Frissítés:

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a Mór térségében történt közúti közlekedési baleset helyszínén.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. április 10-én 14 óra körüli időben a 81-es számú főút 26. kilométerszelvényében, Mór térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépjármű egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit sodort el. A kerékpáros a baleset következtében megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!