Hírek

2016.09.15. 06:37

Baleset Vértesbogláron, tűzeset az M1-es autópályán

Egy nyerges vontató személyautóval ütközött Vértesbogláron, egy kisáruszállító teherautó vezetőfülkéje és pilatója között keletkezett tűz az M1-es autópályán.

Egy nyerges vontató és egy személyautó balesetéhez vonultak a vértesboglári önkéntes és bicskei önkormányzati tűzoltók, amely Vértesbogláron, a Kossuth utcában történt szeptember 14-én. Elsőként az önkéntes tűzoltók értek ki a helyszínre, akik elvégezték a járművek áramtalanítását, továbbá az érintett útszakaszról letakarították az autókról letört maradványokat. Személyi sérülés nem történt.

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 30-as kilométernél egy kisáruszállító teherautó vezetőfülkéje és pilatója között keletkezett tűz, szintén szeptember 14-én. A bicskei tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévő emberek három hordozható tűzoltó készülékkel megfékezték a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább sem a fülke sem a rakodótér irányába. A tűzoltók átvizsgálták a járművet és visszahűtötték az égett területet, személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!