Hírek

2017.02.07. 08:55

Bántalmazás és lopás Fejér megyében

A járőrök Székesfehérváron igazoltattak 2017. február 6-án délután egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy korábban egy helyi járatos autóbusz vezetőjét bántalmazta, miután szóváltásba keveredtek egymással.

A rendelkezésre álló adatok alapján a vita kiváltó oka az volt, hogy a 32 éves elkövető nem akart menetjegyet váltani az utazáshoz. A rendőrök H. Henriket elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Bicskén ellenőriztek a rendőrök 2017. február 6-án reggel egy férfit, aki egy nappal korábban játékkonzolt tulajdonított el az egyik ismerőse lakásából. A járőrök a 29 éves B. Józsefet elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd ott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!