Hírek

2012.12.01. 09:56

Barátnője miatt támadtak rá Seregélyesen

Seregélyes - Öt fiatal azért támadt rá egy fiúra Seregélyesen, mert az közel került egyikük ex-barátnőjéhez.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indult büntetőeljárás pénteken a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon öt fiatallal szemben, akik a gyanú szerint azért támadtak rá egy fiúra Seregélyesen, mert az közel került egyikük ex-barátnőjéhez. A sértett a bántalmazás során könnyen sérült.

Az esettel kapcsolatban pénteken 13.00 órakor érkezett jelzés a rendőrségre Seregélyesről, az egyik buszmegállóból úgy, hogy ismeretlenek bántalmaznak egy kislángi fiút.

Később, amikor az ügyben megindult az adatgyűjtés, tanúkutatás, a fehérvári nyomozók számára realizálódott, hogy mi történt a buszmegállóban.

Mint kiderült, a sértett az utóbbi időben közel került egy lányhoz, akinek volt barátja erre féltékeny volt. Ő és barátai voltak azok, akik rátámadtak a fiúra. Összesen hatan estek neki a sértettnek, ütötték, rugdalták. A fiatal ennek során könnyen sérült.

Mivel azonban nem ismerte támadóit, a nyomozók voltak azok, akik szemtanúkat felkutatva, a hat elkövető közül ötöt beazonosítottak. Őket, elfogásukat követően, a sértett egyértelműen felismerte. Hatodik társukat még keresik.

A 16-19 éves fiúkat a fehérvári nyomozók csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A velük szemben folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekeznek.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!