Hírek

2014.07.08. 11:30

Belecsapott a villám a gárdonyi rendőrkapitányság épületébe (frissítve)

Gárdony - A feol.hu információi szerint villámcsapás érte a gárdonyi rendőrkapitányság épületét.

Buthy Lilla

Belecsapott a villám a Gárdonyi Rendőrkapitányság segédhivatalába ma 13 óra körül. A hivatalban dolgozók égett szagot éreztek, de tűz nem keletkezett. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, a kárelhárítás is megtörtént. Egy kapcsolótábla és pár vezeték kiégett, az anyagi kár nem jelentős. A mentők hét embert vittek kórházba megfigyelésre.

A könnyű sérültek között volt, aki számítógépen dolgozott és éppen az egeret fogta, volt, aki a radiátornak támaszkodott, amikor érezték, hogy bizsergés fut át rajtuk. Olyan is volt, aki nem érzékelt semmit a villámcsapásból, de a biztonság kedvéért mindenkit megvizsgáltak az orvosok  - magyarázták a szemtanúk.

Egy kapitányság mellett lakó férfi a feol.hu érdeklődésére elmondta: hatalmas csattanást hallottak, nagyon megijedtek. Rövid időre elment az áram is, így televízió és internet nélkül maradtak.

A vizsgálatok után mindenkit, aki a villámcsapás után zsibbadásra panaszkodott, hazaengedtek a kórházból. A rendőrkapitányságon az ügyfélfogadás zavartalanul működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!