Hírek

2017.02.24. 18:40

Dögszag a főútnál

Bicske - Rothadó, kihajított sertéspofa szállítmány árasztott rettenetes bűzt a Szélescsapás nevű területen. A rendőrség az ügyben nyomoz.

Kocsis Noémi

Utánfutószámra borogatott ki valaki nagy mennyiségű csomagolt sertéspofát a Tatai út és az 1. számú főút között Bicskénél. A területet, a vizesárokban és a bokros részen is nagy kiterjedésben borította a hónap közepén már észlelt állati szállítmány, állati állkapcsok, száraz csontok, nagy bűzt árasztva.

A veszélyes hulladék csomagolásán vonalkódokat is megfigyelhetett a szemlélő, írja az esetről a Bicskei Szó, de találtak itt egyéb hulladékot, műanyagszemetet, pálinkásüvegeket is.

A bűz és ez a látvány fogadta február közepén az arra járót
Fotó: Bicskei szó

A Bicskei Rendőrkapitányság a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - közölte megkeresésünkre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Sipos Mónika rendőr főtőrzsőrmester a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást azonban nem kívánt adni.

Arról nem tudtunk érdemleges információt szerezni pénteken, hogy a mentesítés megtörtént-e. Az árkos, bokrokkal teli területen ezt minden bizonnyal csak gépekkel lehetett elvégezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!