20 napi elzárást kapott a lopási kísérletért Repülős Gizi!

2016. március 04., 12:53 szerző: Házi Péter fotós: Molnár Artúr
komment
Amint a székesfehérvári járásbíróságtól megtudtuk, a hajléktalan, többszörösen büntetett előéletű vádlottat a Székesfehérvári Járásbíróság lopás vétsége kísérletében mondta ki bűnösnek, ezért őt 20 napi elzárásra ítélte, a büntetésbe beszámítani rendelte a vádlott által előzetes fogvatartásban töltött időt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szerdán várhatóan már kiszabadulhat a börtönből

Amint a székesfehérvári járásbíróságtól megtudtuk, a hajléktalan, többszörösen büntetett előéletű vádlottat a Székesfehérvári Járásbíróság lopás vétsége kísérletében mondta ki bűnösnek, ezért őt 20 napi elzárásra ítélte, a büntetésbe beszámítani rendelte a vádlott által előzetes fogvatartásban töltött időt. Az ítélet jogerős.

Mivel az előzetesben töltött idő beleszámít a büntetésbe, így Repülős Gizi jövő szerdán várhatóan már kiszabadulhat a börtönből.

 

Korábban írtuk: a 89 éves asszony ezúttal egy sukorói, Táncsics utcai házból próbált pénzt, 3500 forintot ellopni február 18-án, de a ház gazdája hazaért. Repülős Gizi ekkor azt állította neki, hogy kiadó lakást keres, illetve vizet kért. Majd a tulajdonos ismételt rövid távollétét kihasználva a készpénzt egy bejárat közeli helyiségbe dobta, és az ingatlanból távozni próbált. A sértett ekkor felfedezte a házban a kutatás nyomait, és értesítette a rendőrséget.

Amint korábban megírtuk, a nyomozási bíró- a bűnismétlés ténye és veszélye miatt - a sokszorosan büntetett előéletű, hajléktalan előzetes letartóztatását rendelte el. Most pedig a tárgyalásra került sor.

Házi Péter

2016. március 04., 12:53 szerző: Házi Péter fotós: Molnár Artúr

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...