Hírek

2017.05.18. 12:57

Mégis meg lehet majd állni a Bőrgyár utcában: kiegészítő táblákat tesznek ki

Székesfehérvár - A Bőrgyár utcai intézmények mellé a napokban kiegészítő tábla kerül, hogy újra lehessen ott parkolni – tudtuk meg a képviselőtől.

Házi Péter

Amint arról beszámoltunk, a Bőrgyár utcába megállást tiltó táblák kerültek, az itt lévő három gyermekellátó intézménybe csemetéiket hozó szülők felháborodtak ezen. Amint Szigli István a megjelent írásunkra reagálva elmondta, őt  sem az intézmények, sem az érintetettek nem keresték meg a problémával kapcsolatban.

Most viszont a képviselő kérésére a Bőrgyár utca Tobak út felé eső felére kiegészítő táblát helyez ki az önkormányzat. Ezen fel lesz tüntetve,  az út melyik részére és hány méter hosszan vonatkozik majd a tilalom. Ezen túl a megállni tilos tábla helyett várakozni tilos táblát tesznek fel. Így az utca Palotai út felé eső, most zsákutcává tett felén, az intézmények előtt mégis meg lehet  állni autóval.

Az érkező szülők továbbra is a korábbi rend alapján állhatnak majd meg  autóikkal. Amíg a tábla kikerül, addig a képviselő az érintettek türelmét kéri. Szigli István egyeztetett a lakókkal, számukra elfogadható a megoldás, hiszen nekik az a fontos, hogy az ő kocsibeállóik és házuk előtt ne parkoljanak az autók, mert a keskeny utcára olykor kiállni sem tudtak.

Az előzményekről itt olvashat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!