Hírek

2015.08.25. 15:30

Tekerj Csongorért a Hírlap Jótékonysági Bringatúrán!

Székesfehérvár - Szomor Csongorért, egy tündéri, beteg kisfiúért tekerünk szeptember 5-én, az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúrán.

Sebestyén Lilla

Szomor Csongor, a göndör fürtökkel megáldott kisfiú Velencén él családjával. Szülei megpróbáltatásai első gyermekük megszületésével kezdődött. Csongor bátyja mozgásszerv-rendszerének sérülésével született.

Szomor Csongor már túl van két őssejt beültetésen, értelme lassan nyiladozik, de a gyógyulás folyamata lassú és rögös

Csongor, bár egészségesen jött a világra, a kórházban azonban történt valami hogy mi, máig nem tudni , de műtéti beavatkozásra volt szükség. Az operáció utáni fertőzés következtében megsérült a kisfiú központi idegrendszere.

Csongor most öt éves, de képtelen segítség nélkül mozogni. A család mindent megtesz a két gyermekért, de erejük véges. Ezért a szeptember 5-ei, ingyenes Hírlap Jótékonysági Bringatúrán elsősorban ő értük tekerünk, A túra a Velence Korzóról indul, reméljük sokan csatlakoznak hozzánk és a Csongort támogató közösséghez!

 

Regisztráció: itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!