Hírek

2013.02.01. 20:18

Bugát: külföldi gyakorlatra utazik 15 diák

Székesfehérvár - Három hetes gyakorlatra Lipcsébe utazik a Bugát 15 diákja. A csoportot indulás előtt fogadta a polgármester.

B. Kiss László

Pályázatnak köszönhetően immár a harmadik csoport utazik több hétre külföldre a Belvárosi I. István tagintézményeiből. A szombat este vonatra szálló, 15 bugátos diákot pénteken a városházán fogadta Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok. A háromhetes Lipcsei tartózkodásra nagy izgalommal  készülnek a 14. c-sek, akik  az érettségit követően szereznek környezetvédelmi technikusi képesítést. A kint töltendő napok során rácsodálkozhatnak majd a környezettudatosság azon fokára, amely ma még ismeretlen nálunk. Elmélyíthetik idegen nyelv ismeretüket, és persze sokat kirándulnak, utaznak is.A németországi gyakorlat említése biztosan nem lesz majd hátrány abban az életrajzban sem, amivel a végzés után állásra pályáznak - mondta el Tar Mónika, a diákok szóvivője. A három hétről minden résztvevő fotókkal illusztrált naplót készít, és prezentációt is tartanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!