Hírek

2013.01.04. 18:12

Busznak ütközött egy rendőrautó Fehérváron

Székesfehérvár - A Palotai útról a Schwabisch Gmünd utcára kanyarodás közben egy rendőrségi járőrkocsi egy menetrend szerinti helyközi járatú autóbusznak ütközött pénteken este hat óra után pár perccel.

Zsigó Ferenc

 

Fotók: Koppán Viktor Dávid

A helyszínre érkezve azt láttuk, hogy a busz bal eleje csúnyán összetörött, vélhetően a nagy erejű ütközéstől. A Székesfehérvár - Bodajk - Bakonycsernye járaton kiérkezésünkkor már nem volt utas. Az Opel Astra típusú járőrkocsi motorházának fedele felgyűrődött, a kocsi mindkét első légzsákja kijött, és a járműből folyt a hűtővíz. A helyszínelők ottjártunkkor (18 óra 20-kor) még nem voltak ott, részletekről egyelőre nincs hivatalos információnk. Személyi sérülésről sem tudunk.

 

Fotók: Koppán Viktor Dávid

A sarkon álldogált egy középiskolás diákcsapat, ők látták a balesetet. Elmondásuk szerint a megkülönböztetett jelzéseit használó járőrautó nagy sebességgel jött a Palotai úton, a buszpályaudvar felől. A kereszteződéshez érve megpróbált jobbra kanyarodni, de megcsúszott és az autóbusznak ütközött - mondta el Magyar Nikoletta, Váczi Alex, Kapin Dominika, Nagy Martin és Csizmadia Ádám, akik a Deák, az Árpád és a Széchenyi középiskolák 9-10-11. évfolyamos tanulói.

A rendőrség pénteki közleménye szerint a baleset körülményeit vizsgálják, bővebb tájékoztatást később ígértek. 
A mentőszolgálat ügyeletesétől lapunk megtudta: a balesetben egy ember, az egyik rendőr könnyen sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!