Hírek

2015.10.01. 11:44

Buszsofőrre támadt - vádemelési javaslat a móri férfi ellen

A móri rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetőjét bántalmazta.

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást E. Lajos tompai lakossal szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a járőrök Móron, a Kapucinus téren igazoltatták 2015. július 12-én 21 óra 15 perckor a 36 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint percekkel korábban egy menetrend szerint közlekedő autóbuszon hangoskodott, majd az autóbusz vezetőjét bántalmazta. A buszsofőr a támadás következtében megsérült. A rendőrök E. Lajost elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!