Hírek

2017.05.29. 17:30

Bűvös-bájos 7-es - A megye szépeként Fehérvárt mutatta be

MÁTYÁSDOMB-BUDAPEST Dudás Patríciára, a 2016-os Fehérvár Szépe - Hírlap Királynőjére minden Fejér megyei büszke lehet.

Szanyi-Nagy Judit

A május végi Miss Alpok Adria Szépségverseny és Megye Szépe versenyen Dudás Patrícia képviselte Fejér megyét, aki a Fehérvár Szépe győzteseként automatikusan a döntőbe jutott. És bár ezúttal nem nyerte el a koronát, mégis kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Az érettségi időszak kellős közepén álló lány - társaihoz hasonlóan - utcai ruhában (pólóban és szoknyában), fürdőruhában és estélyiben is megmutatta magát, de beszédkészségéről is tanúbizonyságot tett fél, legfeljebb egy percben. Itt Patrícia a Királyi Napokról beszélt. - Az ottani visszajelzések alapján nagyon jól sikerült a bemutatóm, amit Óber László, a Fehérvár Szépe ötletgazdája is megerősített - mondta a megye királynője, aki azt is megindokolta, miért nem egy mátyásdombi "nevezetességet" mutatott be: - Mivel a Fehérvár Szépe győzteseként jutottam a Miss Alpok Adriába, úgy gondoltam, Székesfehérvárról érdemes beszélnem.

Az Alpok Adria bikinis bemutatóján Fotó: Zsibi

A verseny már csak azért is nehéz volt, mert a budapesti megmérettetésre mindenki királynőként érkezett, lévén, a megyei versenyek győztesei automatikusan bejutottak a döntőbe. - A helyzetet nehezítette az is, hogy nem volt "tábor", nem ismertük egymást a lányokkal, de nem tudtuk azt sem, kik lesznek a zsűritagok, és mit értékelnek - részletezte a szépség, aki viszont örömmel tapasztalta: a Fehérvár Szépéhez hasonlóan ezen a versenyen is a 7-es rajtszámmal indulhatott.

- Mint kiderült, magassági sorrendet állítottak fel a szervezők, így kaptam meg a hetest. A másik, szerencsét hozó számom az ötös, azzal is nyertem már - meséli.

Patrícia önmagát adta itt is Fotó: FMH-Archív

Patrícia a szóbeli bemutatója mellett azzal is kitűnt a "tömegből", hogy rövid hajú lányként versenyzett; és bár ezúttal nem lett királynő, hálás a biztatásért Óber Lászlónak és Elekes András főszerkesztő-lapigazgatónak.

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2017 versenyre június 20-áig lehet jelentkezni. További információ: www.feol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!