Hírek

2017.05.23. 12:19

Tavaszköszöntő futás - Schirilla György Csákváron futott a diákokkal

CSÁKVÁR - Schirilla György az Esterházy Móric Általános Iskola csapatával együtt futott Csákváron. Majd az iskola előtt közös tornával hívta fel figyelmet az egészséges életmódra.

Káldor András

Aki kedden kora délelőtt Csákvár határában, a várost jelző táblánál járt alaposan meglepődhetett. Maroknyi gyerekcsapat várta a „nemzet rozmárjának” nevezett Schirilla Györgyöt.

A sportember, aki télen jeges vizekben úszik, és hosszútávfutásaival rendre nemes célokat támogat, ezúttal tavaszköszöntő futást szervezett, mely több megyét és nagyvárost is érint. A tavaszköszöntő futás célja, hogy az egészséges életmódot gyakorlatban is hirdesse.

Eddig sikeresen befutott Hévízre, Keszthelyre, Tapolcára, Veszprémbe, valamint Várpalotára, most pedig Csákvár volt a célállomás. Jankyné Kővári Csilla az Eszterházy Móricz Iskola igazgatója fogadta Schirillát - ő a kezében egy rúddal, amelyre az eddig megjárt településeken ajándékba kapott szalagokat erősítették - a gyerekekkel együtt befutott iskolájukhoz.

Itt csatlakozott hozzájuk a többi diák, és közösen tornásztak egyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!