Hírek

2015.09.03. 18:00

Cserbenhagyták az elsodort motorost a 81-es úton

Székesfehérvár irányából Mór irányába közlekedett az a magyaralmási motoros, aki balesetet szenvedett csütörtökön este a 81-es főúton.

B. Kiss László

Amikor lapunk munkatársai a helyszínre érkeztek, a motorost már elszállították a kórházba. A sárga motorkerékpár a földön feküdt, a rendőrségi helyszínelést, a tanúk meghallgatását már megkezdték a móri rendőrök. A szemtanúk munkatársunknak elmondták: a motort egy ponyvás, platós autó sodorta el, miközben megelőzte. A gépkocsi - elmondásuk szerint - túlságosan sietve, túl korán tért vissza a menetirányának megfelelő sávba, ezért sodorhatta el a vele azonos irányba haladó motorkerékpárt.

Fotók: Molnár Artúr

A balesetben részes gépkocsi - ugyancsak a szemtanúk elmondása szerint - nem maradt a helyszínen, hanem megállás nélkül tovább hajtott. A motoros, egy középkorú férfi - mint az a motor mentésére a helyszínre érkezett sogórától megtudtuk - könnyebb sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!