Hírek

2016.01.15. 20:56

Diákbál helyi sztárokkal, és a hagyományok szerint

Székesfehérvár - A tavalyi hagyományteremtés után immár másodszor rendezték meg pénteken a Városi Diákbált, ahol Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok a báli hagyományoknak megfelelő módon szórakozhattak.

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház termeiben rendezett bál fellépési lehetőséget biztosított olyan fiatal zenészeknek is, akiket Székesfehérvár tehetségkutató versenyein ismert meg a közönség. A II. Fehérvári Ifjúsági Feszt Arany Dobverő-díjas zenekara, a Pythagoras Almási Mátéval, Börcsök Olivérrel, Márkos Alberttel, Barbély Bencével, Jack Cooperrel, Barbély Leventével és Szabó Arionnal az indie rock, a blues rock és a pop rock műfaj szerelmeseinek kedvezett. A 2013-as Fehérvár Hangja döntősei által alapított OneDay zenekar - Zsigmond Lala, Katona Bence, Baruts Bence, Pálinkás Péter, Heller Adrián és a Fehérvár Hangja 2015-ös döntőse, Berecz Dorka - táncoltatta a bálozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!