Hírek

2012.07.06. 13:36

Diplomaosztót tartottak az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában

Székesfehérvár - Megerősítette városi beágyazottságát, ipari, kutatási kapcsolatait az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központja - hangzott el a pénteki diplomaosztón.

Fejér Megyei Hírlap

- A jogelőd intézmények, központunk közel fél évszázados történelme megbecsülést ad és kötelez. Ez idő alatt a fehérvári műszaki felsőoktatás meghatározó tényezőjeként egy kisvárosnyi mérnök kapott itt a villamosmérnöki, informatikai, műszaki menedzser tudományokból olyan kiváló képzést, amely azonnal hasznosítható tudást, gyakorlati szemléletet adott.   A nálunk végzett mérnökök, műszaki értelmiségiek maghatározó szereplői a nemzeti,  nemzetközi szakmai közéletnek - emelte ki ünnepi beszédében Györök György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjának főigazgatója.
Az AREK-on idén 87 hallgató  tett sikeres záróvizsgát, közülük negyvenöten villamosmérnök, tizennégyen mérnökinformatikus, tizenkilencen műszaki menedzser, kilencen  számítógép hálózati szakmérnök diplomát szereztek.  A frissdiplomásokat  az Óbudai Egyetem vezetésének nevében Fodor János általános rektorhelyettes, Fehérvár nevében pedig Égi Tamás alpolgármester köszöntötte.
Az ünnepségen Lakner József egyetemi docensnek az iskolateremtő munkássága elismeréseként az Alba Regia Egyetemi Központ gyűrűjét adományozták. Székely Margit mestertanár pedig főigazgatói dicséretben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!