Hírek

2016.10.28. 12:41

Egy áruház előtt parkolt - feltörték az autót

Székesfehérvár - Eltűntek a személyes iratok, a bankkártya és a készpénz is a pénztárcával együtt - az egyik áruház előtt törtek fel egy autót, most elrendelték az egyik gyanúsított letartóztatását.

Sebestyén Lilla

A Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség lopás miatt indítványozta annak a gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, aki október 26-án a délelőtti órákban két társával szándékosan egy székesfehérvári áruház parkolójában kinyitotta az egyik ott várakozó személygépkocsi ajtaját, majd abból közösen elloptak egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal együtt.

A gyanúsított büntetett előéletű, többszörös visszaesőként tette ezt, bejelentett munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkezik, így alaposanfeltételezhető, hogy ha szabadlábra kerül,  újabb bűncselekményt követne el, így a mai napon elrendelték letartóztatását, a döntés nem jogerős - tájékoztatta lapunkat Jászberényiné Király Teodóra a megyei főügyészség sajtószóvivője.

A gyanúsított két társa tekintetében az előzetes letartóztatás okai nem álltak fenn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!