Egy bál a gyerekekért

2016. február 15., 18:55 szerző: Sebestyén Lilla
komment
Pusztaszabolcs – A helyi óvoda és bölcsőde javára szervezett jótékonysági bált február 13-án két, helyi anyuka.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nép Kata és Zserdin Brigitta, a A Pusztaszabolcsi Városi Óvoda és Bölcsőde megsegítésére rendezett szombat este bált a helyi gimnázium tornatermében.

– A kislányom most harmadik éve jár az óvodába. Az idő előrehaladtával láttuk, hogy egyre fogynak a játékok az udvaron, és ami megmaradt, az sincs kitűnő állapotban, ezért barátnőmmel, Brigittával megfogadtuk, hogy valamilyen módon segítünk az intézménynek – mesél Kata a motivációról, ami életre hívta a szombat esti, jótékonysági bált, melyre közel százötven fő érkezett. Az est ráadásul nagyszerű hangulatban telt – hála érte a Vagabund zenekarnak és Suba Mária Róza énekesnőnek, akik színesebbé tették az estét és egészen hajnali háromig szórakoztatták a vendégeket.

Fotó: Nép Kata

Szerencsére, a terv bevált, hiszen a belépőjegyekből, támogatójegyekből, és a bőkezű tombola felajánlásokból nagyon szép összeg gyűlt össze, félmillió forint.

– Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki bármilyen formában támogatta a kezdeményezésünket. A felajánlott összeget az óvoda az udvari játékainak felújítására, biztonságossá tételére fogja fordítani – tette még hozzá a szervező.

Sebestyén Lilla

2016. február 15., 18:55 szerző: Sebestyén Lilla

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...