Hírek

2015.08.03. 18:46

Falra másztak a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny döntősei

Székesfehérvár - A falra másztak hétfőn a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny döntősei. Persze nem egymástól, hiszen éppen az volt a célja a felkészülés legelső állomásának, hogy egy csapattá kovácsolódjanak.

Buthy Lilla

Az már hétfőn kiderült, hogy a tizenhét fős csapat mindegyik tagja pontos és lelkes. A lányok délutánig együtt lógtak, nemcsak a falon, végül pedig még házi feladatot is kaptak.

Jámbor Ádám edző, falmester és Grósz Ákos ügyvezető segítettek a lányoknak, hogy már az első nap sikeres csapattá válhassanak (Fotó: Koppán Viktor)

Csukd be a szemed, és vezesd körbe a társad! Dőlj hátra, megfogunk! Ezek voltak az első bizalomépítő feladatok jelszavai, amit a Redrock Mászóteremben végre kellett hajtaniuk a lányoknak. Ezután már magabiztosabban mozoghattak a falon, és jobban megismerték egymást. A lányok házi feladatot is kaptak, ami azt a nevet viseli, hogy Az én városom, az én falum. Mindenkinek egy Fejér Megyei Hírlap oldalt kell összeállítani a házi versenyre, melyen kifejezetten szubjektív szemszögből bemutatja a saját kis települését. Ebbe a történetbe saját magukat is bele kell majd szőniük a jelölteknek.

 

Szavazzon: Fehérvár Szépe 2015

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!