Hírek

2015.05.14. 13:03

Egy halott férfi fekszik - késsel a mellkasában - Lovasberény központjában (frissítve)

Kora délután, egy óra körül érkezett a hír a szerkesztőségbe: egy halott férfi, késsel a mellkasában fekszik a Lovasberény központjában.

Buthy Lilla

15:00 Munkatársaink a szóbeszédnél hamarabb értek a helyszínre - hiába próbáltak ugyanis információt szerezni, a helybeliek még nem hallottak az esetről. A feol.hu információi szerint, majdnem száz százalékosan biztos, hogy öngyilkosság történhetett. A falu központjában, egy parkosabb részen fekszik a fóliával letakart holttest, amely körül a rendőrök jelenleg is helyszínelnek.

Fotók: Molnár Artúr

15:20 A Lovasberény központjában talált holttestet jelenleg az igazságügyi szakértő vizsgálja. Az idősebb férfi saját bicskájával szúrta magát mellkason. Munkatársaink a helyszínen kiderítették: a helyi polgárőrök korábban már találkoztak a férfival, aki ittas állapotban volt. Kérdezgették, honnan jött, segíthetnek-e neki, a férfi nagyon elkeseredettnek mondta magát, és azt hangoztatta, hogy meg akar halni. Nem sokkal ezután bement a kis parkba, ahol később két arrajáró helybeli megtalálta a testet. Ők hívták a mentőket, a rendőröket.

A feol.hu információ szerint a férfi biztosan nem lovasberényi, de valami kötődése lehet a faluhoz, talán volt ott egy telke a szőlőhegyen. Bár bejelentett lakhelye volt, ruházata alapján most mégis inkább hajléktalannak látszott.

19:00 Horváth Diána a megyei rendőrség szóvivője a halálesettel kapcsolatban elmondta: A halál bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretei között vizsgálja. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!