Hírek

2015.09.29. 09:43

Egy kettétört, útra zuhanó fa okozott akadályt a Fiskális úton

Tizenegy óra tájban óriási robajt hallhattak a Fiskális és a Budai út kereszteződésében lakók: egy tekintélyes méretű fa korhadt törzse már nem bírta tovább, eltört és a tekintélyes fa az út közepére zuhant.

Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: a szerző

A helyszínre hamar kiérkező tűzoltók profi m ódon azonnal nekiláttak láncfűrésszel a fa feldarabolásának, ám amíg ez megtörténik, nem lehet a Budai útról lekanyarodni a FIskálisra, onnan pedig nem lehet kijönni a Budaira. A forgalmat rendőrök irányítják.

Pritzlné Judit autójával alig harminc centire parkolt le a szóban forgó fától még percekkel korábban, aztán a szomszédja szólt neki, hogy nagy szerencséje van, éppen nem az autója irányába dőlt a fa: - Kirázott a hideg a történtektől. Ha néhány perccel később érkezem, ki tudja, mi történt volna, óriási szerencsém volt! - mondta a feolnak.

12:20 A tűzoltók már végeztek az útra zuhant fa miatti útakadály felszámolásával, így a forgalom megindulhatott a Fiskális úton. A korhadt fában egyébként öt denevért is találtak a tűzoltók. A védett állatokat a tűzoltók egy papírdobozban bevitték a laktanyába, és sötétedés után, fás területen szabadon engedik őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!