Hírek

2012.12.14. 21:40

Egy kis malackodás

Kezdődik a vizsgaidőszak, ám előtte az Óbudai Egyetem fehérvári karának hallgatói egy közöset lazultak.

Házi Péter

Szente Gábor (balra) sörrel locsolta a malacot, hogy a bőre a tökéletes ízhatást elérje. Másodszor rendezett a HÖK malacsütő mulatságot (Fotó: Nagy Norbert)


A mezőfalvi Molnár Ádám, az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Karának elsőéves villamosmérnöke nem sajátíthatta el a nyársonsütés mesterfogásait: Az egyetem Budai úti épületének árnyékában tegnap délután bölcs rezignáltsággal tekergette a saját maga hozta nyársat, amelyen egy malac finom bőre sistergett-ropogott. Merthogy Szente Gábor, az egyetem hallgatói önkormányzatának alelnöke jóféle sörrel és némileg csorgó nyállal locsolgatta a jószágot. A központi motívum körül pedig egy regiment fiatal ácsorgott a mínuszokban, hogy megkóstolhassa a malacpecsenyét. Aki fázott, rövidet vagy forró teát ivott, és bizony ezekben a pillanatokban egyikőjük sem gondolt arra, hogy a jövő héten megkezdődik a soha véget érni nem akaró vizsgaszezon...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!