Hírek

2016.05.31. 07:06

Egy másik autó rendszámával közlekedett

Az elmúlt 24 óra sem telt eseménytelenül a Fejér megyei rendőrök számára.

Székesfehérváron, a Repkény utcában igazoltatták a járőrök 2016. május 30-án egy Renault gyártmányú személygépjármű vezetőjét. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a járművön lévő hatósági jelzés egy másik gépkocsihoz tartozik. A 24 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Székesfehérváron, a Mura utcában igazoltattak a járőrök 2016. május 30-án egy 22 éves férfit. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság  H. Milán  körözését rendelte el lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt. A férfit a helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!