Hírek

2014.12.03. 20:25

ParaSzuperSztár: egy megye drukkolhat Márknak!

Budapest, Pusztaszabolcs – Tizenkilenc tehetség jutott a ParaSzuperSztár pénteki döntőjébe, köztük a 11 éves Harza Márk. Szorítsunk neki!

Házi Péter

A bolond falu című mesét adja elő a 11 éves Harza Márk a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége által életre hívott ParaSzuperSztár verseny pénteki döntőjében. A Pusztaszabolcson élő, ritka betegségben szenvedő kisfiúról többször is írtunk már, most egy megye drukkolhat neki, hogy teljesüljön az álma!

Márk, mint mondja, nem izgul a nagy döntő előtt sem

A ParaSzuperSztár októberi elődöntőjében a Szervusz Mufurc című Lázár Ervin mesét adta elő rikító kék kerekes székében a kis Márk. Magával ragadó mesélői stílusa elvarázsolta a Monspart Sarolta világbajnok tájfutó vezette zsűrit, így Márk bejutott a december 5-ei döntőbe, ahol a legtehetségesebb tizenkilenc versenyző között mutathatja majd meg tudását. Mégpedig nem gyermekkategóriában, hanem a felnőttekkel egy mezőnyben!

Amiként Márk anyukájától megtudtuk, az ország és a megye számos versmondó versenyét megjárt kisfiú most, a nagy döntő előtt sem izgul, erre ráér majd a színpadon. A Szervusz Mufurc már unalmas, így Márk A bolond falu című palóc népmesét adja elő a péntek délután 14 órakor kezdődő döntőben. Márknak ezúton is üzenjük, drukkolunk neki, a MEOSZ honlapjáról az is kiderül, milyen módon segíthetjük szavazatunkkal a pusztaszabolcsi örökvidám kisfiút!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!