Hírek

2015.12.01. 07:26

Egy személygépkocsi és két tehergépjármű ütközött össze Magyaralmás térségében (frissítve)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. december 1-jén 8 óra körüli időben a 81-es számú főút 16-os kilométerszelvényében, Magyaralmás és Söréd között.

A rendelkezésre álló adatok alapján – eddig ismeretlen körülmények között - egy személygépjármű és két tehergépkocsi ütközött össze.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Fehérvárcsurgó és Bodajk településekre terelik.

A rendőrség kéri a gépkocsivezetők fokozott figyelmét!

Személygépkocsi és két kamion karambolozott a 81-es úton Magyaralmás és Söréd között, az érintett útszakaszt lezárták - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség Fejér megyei szóvivője kedden az MTI-vel. Szabó-Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a balesetben a személyautó sofőrje megsérült. Sipos Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a forgalmat Fehérvárcsurgó és Bodajk felé terelik.

Friss információ:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. december 1-jén 8 óra körüli időben a 81-es számú főút 16-os kilométerszelvényében, Magyaralmás és Söréd között. A rendelkezésre álló adatok alapján - eddig ismeretlen körülmények között - egy személygépjármű és két tehergépkocsi ütközött össze.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszán kezdetben teljes, majd félpályás útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul halad.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!