Hírek

2016.09.30. 07:35

Egyedi azonosító jel meghamisítása és személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset

Rendőrségi hírek az elmúlt 24 órából.

A járőrök 2016. szeptember 29-én este Székesfehérváron, a Toronysoron fogtak el egy 32 éves budapesti lakost, akiről megállapították, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetése miatt rendelte el a körözését. A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt kellett intézkedni a rendőröknek 2016. szeptember 29-én délután a 6-os számú főúton, Kulcs térségében. Egy 32 éves budapesti férfi Yamaha típusú motorkerékpárjával közlekedett Dunaújváros felől a főváros irányába, mikor balesetet szenvedett. A férfi a motorkerékpár sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és egy körforgalomhoz érve kisodródott, majd a körforgalom közepén található füves területen állt meg. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!