Hírek

2016.11.21. 17:04

Éjszakai rongálót fogtak

Az egyik fiatal tuját húzott végig a Fő utcán, a másik a buszpályaudvar biztonsági őrét támadta meg - mindkettőjüket elfogták.

Fejér Megyei Hírlap

Éjszakai rongálót sikerült elcsípni a kamerarendszer segítségével. A hétvégén egy fiatalokból álló társaság egyik tagja rongálta meg a zöld növényzetet a belvárosban: egy nagyméretű, dézsában kiültetett tuját húzott végig a Fő utcán, majd kiborította azt. A közterület-felügyelet munkatársai észlelték az esetet, értesítették a rendőrséget, a kamerarendszer segítségével pedig követték az elkövetőt. A kiérkező járőrök a Nemzeti Emlékhelynél megtalálták, igazoltatták és előállították a vandált.

Az előző hétvégén szintén a térfigyelő segítségével észlelték a buszpályaudvar biztonsági őrét megtámadó fiatalt, őt is a felügyelet által riasztott rendőrök fogták el. Tavaly pedig éppen az adventi időszakban egy férfi a Fő utcán lévő szoborcsoportot rongálta meg és egy darabját el is tulajdonította. A rendőrök ugyancsak a közterület-felügyelet munkatársainak segítségével hamar elfogták a 35 éves elkövetőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!