Hírek

2015.02.27. 08:35

Elfogások napja Fejér megyében

Székesfehérváron, Lepsényben, Bicskén és Sárbogárdon is körözött személyeket fogtak el a rendőrök.

A járőrök csütörtök délelőtt Székesfehérváron a Nagyszombati út mögötti erdős területen igazoltattak egy lakcím nélküli személyt. A 35 éves férfiról a rendőrök megállapították, hogy ellene a Siófoki Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétség, a Gárdonyi Rendőrkapitányság pedig jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. S. Pétert az egyenruhások elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították.

A Székesfehérvári Járásbíróság körözte azt a 29 éves férfit, akit a helyi körzeti megbízott csütörtök délután Lepsényben a Mártírok utcában igazoltatott. N. Sándort elfogását követően a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállította.

Bicskén a Kisfaludy utcában igazoltattak a járőrök egy 18 éves nőt csütörtök délután. Az egyenruhások megállapították, hogy V. Henrietta ellen a Kalocsai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók egy 17 éves ercsi lányt, miután a sárbogárdi rendőrök csütörtökön igazoltatása során megállították, hogy a helyi rendőrkapitányság a bűncselekmény elkövetése miatt körözését rendelte el. A fiatalkorút a sárbogárdi rendőrök eltűnése miatt is keresték.

Címkék#körözött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!