Hírek

2016.04.27. 15:55

Elismerések Szent Flórián napján

Tűzoltók és a katasztrófavédelem területén dolgozók vettek át elismeréseket teljesítményükért.

FMH-információ

A belügyminiszter a Tűzoltóság Napja alkalmából Szent Flórián Érdemjel-et adományozott Molnár János tűzoltó századosnak, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának. Kiemelkedő helytállása, bátor magatartása elismeréséül Bátorságért Érdemjel-et adományozott Bártfai Antal c. tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Sárbogárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának, aki beavatkozásával megakadályozta, hogy egy lángoló családi ház teljesen leégjen.

Bátorságért Érdemjelet vehetett át a sárbogárdi Bártfai Antal, az elismerést Kontrát Károly államtitkár adta át Fotó: katasztrófavédelem

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója ajándéktárgyat adományozott Koller Gábor tűz-oltó főhadnagynak, a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kiemelt főelőadójának és Maincz Tamás kormánytisztviselőnek, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Hatósági Osztály, osztályvezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!