Hírek

2017.01.04. 09:16

Előzetes letartóztatásba helyeznék a szurkálással gyanúsított férfit (Frissítve)

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta annak a 20 éves férfinek az előzetes letartóztatását, aki január 1-jén, a hajnali órákban, egy ercsi vendéglátóipari helyiség teraszán, ittas állapotban, egy 8-10 cm pengehosszúságú késsel, két alkalommal mellkas tájékon szúrt egy férfit.

B. Kiss László

A sértett a szúrás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt zajlik nyomozás.

A gyanúsított a barátnőjével összebeszélve megkísérelte a kést és az elkövetéskor viselt ruházatát elrejteni, azonban azt a nyomozó hatóság a gyanúsított barátnőjének lakásán tartott házkutatás során lefoglalta.

A fentiekre figyelemmel alaposan feltehető, hogy a gyanúsított a szabadlábra kerülése esetén megpróbálná befolyásolni a  tanúkat.

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon dönt a gyanúsított előzetes letartóztatásáról - tájékoztatta a feol-t Jászberényiné dr. Király Teodóra,  a megyei főügyészség sajtószóvivője.

Frissítés:

Az ügyész fellebbezett

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének alapos gyanúja miatt zajló büntető eljárásban a Székesfehérvári Járásbíróság - az ügyészi indítványtól eltérően - a gyanúsítottat szabadon bocsátotta. A döntés ellen az ügyész fellebbezett - tudta meg a feol.hu.

 

Kapcsolódó cikk:

Plüssállatba rejtette a kést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!