Hírek

2015.07.31. 18:12

Előzetes letartóztatást kértek a erőszakoskodó pusztaszabolcsi férfi esetében

A bíróság elrendelte a késelő fehérvári nő előzetes letartóztatását, az ügyészség ezt javasolta a nevelt gyermekével erőszakoskodó pusztaszabolcsi férfi esetében is.

Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta annak a 49 éves nőnek a letartóztatását, aki július 30-án, Székesfehérváron egy nála tartózkodó ismerősét késsel hasba szúrta. A garázsban élő gyanúsított áldozata életveszélyes sérülést szenvedett, információink szerint egy veséje bánta a támadást. Az ügyészség szerint félő, hogy a gyanúsított jelenléte az eljárási cselekményeknél szabadlábon hagyása esetén nem biztosítható, s tartani lehet attól, hogy a tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárást megnehezítené, illetve veszélyeztetné.

A letartóztatás nem jogerős.

A pusztaszabolcsi férfit bilincsbe verve kísérték a rendőrök Fotó: Koppán Viktor

A főügyészség indítványozta annak a 38 éves férfinek az előzetes letartóztatását is, aki június elején Pusztaszabolcson a nevelése alatt álló tizenegy éves lánygyermekkel szexuális cselekményt végzett.

A bűncselekményért 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki, s feltehető, hogy a gyanúsított jelenléte szabadlábon hagyása esetén az eljárásban nem biztosítható, s befolyásolná a tanúkat állt az indoklásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!