Hírek

2017.02.06. 10:47

Elpusztult a kis beagle, akit légpuskával lőttek le

Velence – A napokban elpusztult Luna, a négyéves kis beagle: még októberben valaki meglőtte, ráadásul minden jel szerint, a család kertjében. A trauma okozta epilepszia elhatalmasodott felette.

Buthy Lilla

Ahogy arról októberben beszámoltunk, Lunát a családi ház udvarán lőtte meg valaki. Az állatorvos szerint millimétereken múlt a kutya élete, a lövedék átszakította a tüdejét. Akkor napokig mélyaltatásban volt, azóta pedig a sokk miatt többször is volt epilepsziás rohama. A család kedvence, egy két és fél éves kisfiú legjobb barátja a napokban elpusztult.

– Luna átkelt a szivárványhídon. Sajnos az epilepszia elhatalmasodott felette. Január 2-án nagyon durva rohama lett, 40 perc alatt kilenc – osztotta meg velünk Luna gazdája. – Akkor az orvos lenyugtatózta és másnapra minden rendben volt. Sajnos a napokban megint rohamot kapott, és hiába minden, nem jött ki belőle. El kellett engednünk. A szívem szakad meg. A lövés óta teljesen megtörtünk lelkileg, az anyagi részéről nem is beszélve. Iszonyatosan megterhelő volt rohamos időszakokban Andrist távol tartani mindentől, hogy ne lássa Luna szenvedését – mondta Csapó-Kah Szilvia.

A család az eset után feljelentést tett a rendőrségen, a Gárdonyi Rendőrkapitányságon pedig állatkínzás vétség gyanúja miatt indult nyomozás. A tettes sajnos azóta sem lett meg. Erre Szilvia így reagál:

– Remélem, hogy ezen az a valaki kicsit elgondolkodik és rájön, hogy nem ezt akarta, egy kisfiú mindennapjait, boldogságát tönkretenni, belerondítani egy kétgyermekes család életébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!