Túl van az írásbelin a Hírlap királynője

2017. május 18., 19:25 szerző: Laci Patrícia fotós: Koppán Viktor
komment
Mátyásdomb - Dudás Patrícia, a 2016-os év Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szerdán végzett az írásbeli érettségi vizsgákkal, a szépség elmesélte, ő hogyan is élte meg a nagy megmérettetést.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az érettségi írásbeli részén sikeresen túl van Dudás Patrícia, aki tavaly augusztusban nyerte el a 2016-os esztendő Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője címet. Patríciával az otthonában beszélgettünk, hogyan is élte meg az érettségi időszakát. A szépségről egyébként tudni kell, hogy a bodajki Hang-Szín-Tér Művészeti Iskolában tanult, a lány nagyon szerette az iskoláját.

- Szerintem az érettségi nem volt annyira félelmetes, mint gondoltuk. Én úgy fogtam fel a vizsgáimat, mintha hétköznapi dolgozatok lennéne. Úgy érzem, a magyar jól sikerült, a matematikától kicsit féltem, de azért meg lesz. A történelemtől is tartottam, de végül kellemeset csalódtam. A német is rendben volt, szerdán pedig megírtam a szakmai érettségit tánctörténetből, ami szerintem nagyon jó lett - mesélte Patrícia. Június 18-tól kezdődnek a szóbeli vizsgák.

Dudás Patrícia a szobájában őrzi a koronáját 	Fotó: Koppán Viktor
Dudás Patrícia a szobájában őrzi a koronáját Fotó: Koppán Viktor

 

Mint mondta, a Fehérvár Szépe verseny kellő önbizalmat adott neki, így könnyebben mer megszólalni a vizsgán, hiszen valljuk be, egy szóbeli érettségi közepette bármikor előfordulhat az emberrel, hogy nem találja a szavakat. A szépségnek többféle terve van, jelentkezett az Attraction Látványszínházhoz, amire várja a visszajelzést, ha az nem sikerül, megcsinálja az okj-képzést az iskolájában, majd utána jelentkezik a táncművészeti főiskolára.

Sőt, Patrícia augusztus végén utódja, a 2017-es Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny nyertesének adja átadja majd a stafétát is. A versenyre hamarosan lehet majd jelentkezni!

Laci Patrícia

2017. május 18., 19:25 szerző: Laci Patrícia fotós: Koppán Viktor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...