Hírek

2014.09.01. 15:50

Erős szereléssel lett meg a 39 kilós harcsa

Gárdony – A 35. hét ismét változékony időt hozott. Pontyot jól fogtak a tó minden pontján, ami a csütörtökön telepített állománynak is köszönhető – értékelt Bozai Zsolt, a Magyar Országos Horgász Szövetség velencei-tavi kirendeltségének halőri csoportvezetője.

Tihanyi Tamás

Pirgl József székesfehérvári horgász 39 kilós harcsájával. Korábban a hal elszakította a zsinórját

A szakember hozzátette: süllőből is fogtak több 5 kiló feletti példányt, ahogy harcsából is horogra akadt néhány 10 kiló feletti. Ezek közül is kiemelkedik egy 39 kilogrammos, amely a horgász elmondása szerint néhány nappal korábban egyszer már a horgára akadt, de akkor sikerült elszakítania a zsinórt. Most erősebb szereléssel próbálkozott, és sikerült is csónakba emelnie a ragadozót. A halőrök arra hívják fel a csónakos horgászok figyelmét, hogy szeptember 7-én, vasárnap 7-től 13 óráig pergető verseny lesz a Lángi-tisztáson. Akkor a vízterületen horgászni kizárólag csak a versenyzőknek szabad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!