Hírek

2017.03.17. 15:31

Most kapta meg a karácsonyi Erzsébet-utalványát egy székesfehérvári nyugdíjas

Székesfehérvár - Végre kézhez kapta a nyugdíjasoknak járó Erzsébet-utalványát Németh Sándorné, aki hónapokig küzdött az őt megillető tízezer forintos juttatásért.

Laci Patrícia

Március 2-ai számunkban írtunk a Németh Sándornéról, aki hiába jelezte a postának, hogy december végén nem tartózkodik otthon, ennek ellenére kivitték a neki járó karácsonyi Erzsébet-utalványt. Mire hazaért a nyugdíjas, addigra a postaládába dobott értesítő lejárt, így nem kaphatta meg az utalványt. Németh Sándorné próbálkozott a postán, illetve a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságát is hívta telefonon, hogy hozzájusson a tízezres értékű karácsonyi ajándékához, de nem járt sikerrel, így hozzánk fordult.

Február 20-án fel is kerestük a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságot, azonban a válasz csak március 1-jén érkezett meg. A válaszban az igazgatóság munkatársa megfogalmazta, február 28-ig kérelmezhették az érintettek az utalványok újrakiküldését, aki határidő után tenné ezt meg, ő csak elutasítást kaphat. Úgy tűnt, nincs sok reménye a nyugdíjasnak, azonban jelezte nekünk Németh Sándorné, hogy végül megkapta az utalványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!