Hírek

2017.05.10. 18:25

Európa-napi koszorúzások

Pákozd, Székesfehérvár - A május 9-i Európa-napot a béke és az egység egyik jelképeként tartjuk számon.

Szanyi-Nagy Judit

A jeles naphoz kapcsolódó megemlékezések a Béke téri orosz katonatemetőben kezdődtek. Székesfehérvár nevében Horváth Mikós Csaba tanácsnok, a Fejér Megyei Közgyűlés részéről Wilmek Tibor alelnök koszorúzott. A Magyar Honvédség ÖHP-t Fürst Tamás ezredes képviselte.

A Béke téri orosz katonatemetőben Horváth Mikós Csaba és Wilmek Tibor (b) helyezett el koszorút
Fotó: ÖKK

A megemlékezés a Szentlélek katonatemetőben folytatódott. A várost Viza Attila tanácsnok, a megyét Wilmek Tibor, az MH ÖHP-t Pap Gyula ezredes képviselte.

Délben a Városház téri II. világháborús emlékműnél koszorúztak, melyen Törő Gábor országgyűlési képviselő, Cser-Palkovics András polgármester, Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Mihócza Zoltán dandártábornok, az MH ÖHP törzsfőnöke vett részt.

Törő Gábor, Cser-Palkovics András, Molnár Krisztián (a fotón balról jobbra) a Városház téri emlékműnél koszorúztak
Fotó: ÖKK

Kora délután a pákozdi Katonai Emlékparkban volt koszorúzás, melyen Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Bíró István, az MH ÖHP ezredese, Görög István, az Emlékpark ügyvezetője és Pákozd képviseletében Törzsök Erzsébet vett részt.

A korábban tévesen megjelent információkért ezúton is elnézést kérünk olvasóinktól és az érintettektől!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!