Hírek

2017.08.21. 11:37

Ezekben az utcákban fog akadozni a gázellátás a vezetékcserék miatt

Székesfehérvár - A gázhálózat üzembiztos működésének fenntartása érdekében folytatódnak az E.ON beruházásában végzett munkák, melynek keretében most a Katona József utcában cserélik a gázvezetéket, valamint ahol az szükséges, a leágazó vezetékeket.

S. Töttő Rita

A 18 millió forintos beruházás során végzett munkálatokat az önkormányzattal egyeztetett üzemben végzik a szakemberek, ügyelve arra, hogy a munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az ott lakók, valamint az arra közlekedők számára – tájékoztatott Egyházi Nikoletta, a szolgáltató szóvivője, hozzátéve: a munkálatok, amelyek a Géza utca és a Móra Ferenc utca közötti szakaszt érintik, augusztus 21-én kezdődnek és előre láthatóan a szeptember végéig tartanak. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egysávos útfelbontásra kell számítania a gépjárművel arra közlekedőknek.

Az E.ON hangsúlyozta: a munkavégzés során, az átkötések ideje alatt rövid ideig tartó gázszünetekre kell az ott lakóknak számítaniuk, melyekről az adott munka megkezdése előtt 15 nappal értesítik az érintett fogyasztókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!