Hírek

2016.12.02. 08:49

Fakidőlésekkel érkezett a szélvihar Fejérbe - útlezárás, veszélymentesítés zajlik (frissítve!)

Fejér megye- Éjszaka Fejér megyébe is megérkezett az erőteljes szélvihar, amely miatt a tűzoltóknak számos feladatuk akadt.

S. Töttő Rita

Nyolc-tíz helyszínen jártak hajnal óta a tűzoltók - árulta el Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Vonultak Bicske és Etyek térségébe, a Velencei-tó mellé és Székesfehérvárra is több helyszínre. Etyek mellett a gesztenyesorral övezett utat a közútkezelő le is zárta, olyan nagy mennyiségű ág zuhant a földre.

Amint eláll a vihar, nekiállnak eltakarítani - árulta el a szóvivő. Jelenleg Kápolnásnyéken vannak, egy családi ház udvarában dőlt ki két fenyő, egy pedig félig, mindet villanyvezetékek tartják. Jelenleg  a veszélymentesítés zajlik. Székesfehérváron is több fakidőléshez riasztották a tűzoltókat.

Frissítés:

A viharos szél hajnalban kezdett tombolni Fejér megyében. A korai óráktól számítva eddig mintegy 10-12 tűzoltói beavatkozásra volt szükség. Székesfehérváron fák, oszlopok dőltek ki. Dunaújvárosban tetőt és csatornát rongált meg a szél.



Képeink a székesfehérvári Alvinci közben készültek, ahol két száraz fát tett veszélyessé az erős szél. Az eset érdekessége, hogy ez a vonulás volt idén a székesfehérvári hivatásos tűzoltók ezredik vonulása, amit a C szolgálati csoportból a Fehérvár 2-es fecskendőn és a Fehérvár létrán szolgálatot teljesítő tűzoltók egy csoportképpel ünnepeltek

 

Narancssárga riasztás lesz ma érvényben >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!