Hírek

2015.05.25. 12:01

Falukerülő túra Pázmándon

Csaknem háromszáz pázmándi, és néhány vendég, természetet szerető túrázó vágott a 9 kilométeres távnak, hogyha nem is szó szerint, azért, hogy megkerülje a falut.

E. Várkonyi Péter

A Szekértoló Egyesület és a csatlakozott civilek szervezésének köszönhetőn idén a harmadik Falukerülő túrán vehettek részt a túrázni, játszani kedvelők. A résztvevők átlag életkora a 40 és 50 közé esett, tekintettel arra, a kirándulók között volt huszonéves, volt negyven felé és a hetven körül is. A legfiatalabb Kovács Bendegúz, a csaknem három évével, a legidősebb a nyugdíjasok között volt. Senki nem adta fel, mind a 280 résztvevő, a 39 csapatban telesítette a távot, a 9 kilométert. A tizenegy állomáson, tizenegy civil szervezet kérdéseire kellett felelni feladataikat minél több pont elérésével megoldani. Be kell vallani azonban, hogy nem a gyűjtött pontszám volt mérvadó, hanem a játékosság, a közös együttlét, az összetartozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!